Framsida

Välkommen till Horseman Finlandias hemsida. Planerar Ni att bygga nytt stall, ridmanege eller sanera gammal byggnad står vi till Er tjänst.

Här finner Ni också några bottenritningar för inspiration. Vi kan hjälpa Er att planera en väl fungerande häststall / manege, för just Ert behov.
Vi har 30 års erfarenhet.

Vi har planerat ett helt nytt program, HFHorseCare. Det är riktad till häst- och stallägare för daglig arbete. Du hittar det här hfhorsecare.fi. Mobilapplikation, som hästvårdarna kan använda för kvittering är gjort för Android och iOS -baserat telefoner. Du kan ladda den från AppStore eller GooglePlay  Eller sök med ordet ‘horseman’.

Stor tack för alla ni som besökte oss i Tammerfors Hevoset-2018 -mässan. Eftersom intresset var så stort, bestämde vi oss att fortsätta vårt budgivning i 3 månaders experimentell användning utan engagemang fram till den 16 april 2018.

Prova programmet, även om Du äger bara en häst. Fungerar och minns allt bättre än traditionella notiser, tavlor och även WatssApp för detta ändamål, eftersom Du kan enkelt återgå till hästhändelsehistoriken tillbaka hur långt det bara är spelats in i programmet. Spenderar inte tex. ditt telefonminne…