Framsida

Välkommen till Horseman Finlandias hemsida. Planerar Ni att bygga nytt stall, ridmanege eller sanera gammal byggnad står vi till Er tjänst.

Här finner Ni också några grundliggande ritningar för inspiration. Vi kan hjälpa Er att planera ett väl fungerande häststall / manege, för just Ert behov.
Vi har över 30 års erfarenhet.

Vi har planerat ett helt nytt kalenderbaserat program, HFHorseCare. Det är riktat till häst- och stallägare för dagligt arbete. Planera tex. en exakt ramprogram med aktiviteter som hästens vårdare kan kontrollera färdigt med sin mobilapplikation. Du kan spåra genomförandet av programmet var som helst och när som helst med din smarttelefon.

Du hittar programmet här:  hfhorsecare.fi.

Mobilapplikation, som hästvårdarna kan använda för kvittering är gjort för Android och iOS -baserade telefoner. Du kan ladda den från AppStore eller GooglePlay   Sök med ordet ‘horseman’.

Prova programmet, även om Du bara äger en häst. Det fungerar och minns allt bättre än traditionella notiser, tavlor och även WatsApp för detta ändamål. Du enkelt kan återgå till händelsehistoriken  tillbaka hur långt det bara är programmerats. Detta påverkar inte Ditt telefonminne …