Hevoskarsinat

Karsina tuotetaan mittatilattuna ja on aina sovitettu Teidän tallinne tarpeisiin.

Karsinat toimitetaan mittatilaustyönä ja ne sovitetaan aina tallinne omiin tarpeisiin. Metalliosat ovat hitsausten jälkeen kuumasinkittyjä tai jauhemaalattuja. Ennen maalausta suoritetaan fosfatointikäsittely. Asiakas valitsee haluamansa värisävyn RAL värikartasta.

Karsinan alaosassa on 42 x 138 mm kuusilankku tai 32 x 120 mm jalopuu: Bongossi, Denya tai Bilinga. Jalopuulla toimitetut etuseinät ja ovet voidaan varustaa 25 x 500 mm ilma-aukoilla, jonka ansiosta ilmastointi karsinassa toimii hyvin. Vaihtoehtona meiltä löytyy myös erivärisiä muovilankkuja 32×138 mm (kts. muovilankut). Kaikki lankut ovat höylättyjä, pontattuja sekä määrämittaan katkaistuja. Karsinat ovat kotimaista valmistetta.

Standardikarsina toimitetaan liuku- tai saranaovella. Oven yläosassa on joko kiinteä- tai avattava kalteri. Ovia on saatavana myös V-aukolla (joutsenaukko) . Valmistamme myös ylellisempiä malleja (BOSS, EXCLUSIVE, LOW) karsinoista.
Messinkisten koristenuppien toimitusaika saattaa tällä hetkellä olla pitkä eli n. 6-8 kk joten niitä suositellaan vain todella kärsivällisille asiakkaille

Kauttamme saat myös karsinoiden asennuspalvelua sekä pienimuotoista korjaustyötä. Näistä palveluista vastaa Oy Arkipelago Ab kenneth(at)arkipelago.fi
Normaali karsinoiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.

Karsinamallit