Muovilankut

Muovilankut ( PLASTREX) valmistetaan kotitalouksien muovipakkauksista uusiokäytetyistä raaka-aineista painepuristamalla erilaisiin profiileihin. Ne kestävät erityisen vaikeissa olosuhteissa missä puutavara ei kestä pitkään.

Värit ovat vaihtoehtoisesti vihreä, tumman harmaa, vaalean harmaa ja ruskea. Saatavissa on myös Elegro-laminoituina erilaisilla sävyillä ( kts kuvat ohessa) ja pinnoilla joilla materiaali saadaan erehdyttävästi näyttämään erilaisilta puupinnoilta (tammi, teak, mänty…)

Materiaali on sahattavissa, jyrsittävissä, ruuvattavissa ja lisäksi naulaliitokset ovat jopa kestävämpiä ja vahvempia kuin puussa. Materiaali ei lahoa, ei ime kosteutta ja on helppo puhdistaa. Materiaalia voidaan käyttää hyvin laajasti muuallakin kuin vain karsinoissa; puutarhakalusteet, aitamoduulit, terassin lattiarakenteet, kukka- ja kompostointilaatikot, jätehuoneet, vajat, kuormalavat jne, missä vai puuta yleensä on käytetty. Sitä ei tule kuitenkaan käyttää kantavissa rakenteissa.
Raaka-aineena on lämpökäsitellyt muovipakkaukset elintarviketeollisuudelle ja kotitalouksille.

Muovilankkujen lisäksi voimme tarjota karsinoihin myös pontattuja ja tarkkuussahattuja bongossi-jalopuulankkuja (32×120) tai kuusilankkuja (42×138)

 

Laminoidut karsinalankut