Betoniseinät

Hevostallit & maneesit betonielementeistä

Pohjapiirros ideoita

Erityisistä HorseBet-betonielementeistä voidaan valmistaa sekä tallit että maneesit räätälintyönä asiakkaan toivomusten mukaan. Vuosikymmeniä kestävä ulkopinta tehdään asiakkaan vaatimusten mukaisesti esim valkobetonisena, maalattuna, tiilipintaisena… Vaihtoehtoja on monia.

Eristetyt sandwich-elementit ovat normaalisti rakenteeltaan; ulkokuori 80 mm, eriste esim.  145 mm kovavilla ja sisäkuori 80 mm. Seinän kantavuudesta riippuen sisäkuoripaksuutta voidaan lisätä tarpeen mukaan. Myös eristeen paksuutta voidaan muuttaa. Väliseinäpaksuus on normaalisti 120 mm mutta käyttötarkoituksen perusteella sitäkin voidaan muuttaa paksummaksi. Myöskään elementtikorkeus ei ole ongelma.

Betoninen sisäpinta kestää erityisen hyvin iskuja, kolhuja yms. ja on helppo pitää puhtaana vuosi vuoden jälkeen. Se ei haise eikä homehdu eivätkä hevoset pysty syömään sitä. Puhdistus esimerkiksi painepesurilla. Ovet ja ikkunat toimitamme halutun mukaisina. Betonielementit ovat CE-merkittyjä ja SFS-Inspecta Oy:n laadunvalvonnan piirissä. PYYDÄ TARJOUSTA! 

Kattomateriaalin tehdastoimitus

Horseman Finlandia voi toimittaa myös tarvitsemanne melkein kaiken kattomateriaalin valmiina kertalähetyksenä suoraan tehtailta. Toimitukseen sisältyvät tällöin kattotuolit, kaikki tarvittava lautatavara ulkoverhouslautoja ja sisäkattoa varten, tuulensuojamateriaalit, naulat jne. Puhallusvillan ja varsinaisen katon pintamateriaalin (pelti, huopa tms) hankinnan jätämme asiakkaalle.